PADI ProPADI Pro


Divemaster


Vem ska ta den här kursen?


Älskar du att dyka? Vill du dela den passionen med andra på en helt ny nivå? Då ska du gå PADI Divemaster-kursen och gör vad du älskar att göra som en karriär. Andra dykare ser upp till Divemasters för att de är ledare och mentorer som motiverar andra. Som divemaster, får du inte bara att dyka mycket, utan också uppleva glädjen i att se andra uppskatta dykningen precis som du gör.


PADI Divemaster kursen är din första yrkesmässig nivå. I nära samarbete med en PADI-instruktör, får du finjustera dina dykfärdigheter, som bland annat att finslipa att avväga dig och förbättra dina räddningskunskaper så att du kan förutse och enkelt lösa eventuella problem. Du kommer att förbättra dina dykkunskaper och ledarskapsförmågor så att du blir en förebild för andra dykare.


Som PADI Divemaster, kommer du att leda och övervaka dykaktiviteter och hjälpa till med dykutbildningar. Oavsett om du vill arbeta på en avlägsen dykdestination eller nära hemmet på en lokal dykbutik så väntar ditt livs äventyr dig. PADI Divemasters är respekterade dykproffs som är utbildade i den största och mest respekterade dykorganisation i världen - PADI.


Vill du veta mer om Divemaster och vilka förkrav som finns, kontakta oss eller gå in på www.padi.com
 


 
Assistant Instructor


Vem ska ta den här kursen?


Om du gillar människor, har en passion för dykning och vill ha ett extraordinärt liv - bli en PADI instruktör. Genom att undervisa i dykning kan du dela din kärlek för undervattensvärlden med andra medan du gör vad du tycker om - att vara i, runt och under vatten. PADI Open Water Scubainstructor och PADI Assistant Instructor är de mest eftertraktade dyk-yrkesverksamma runt om i världen för att de har slutfört programmet som sätter standarden för utbildade dykproffs. Du uppnår en PADI Instruktörs rating genom hårt arbete och engagemang, men du belönas med ett jobb som låter dig dela otroliga undervattensäventyr med andra - se deras liv förändras till det bättre och berika ditt eget.


Är du redo att ansluta dig till raden av de hängivna yrkesmän som undervisar världens mest progressiva och populära dykutbildningsprogram? Anmäl dig då till en Instructor Development Course.


Instructor Development Course (IDC) består av två delar - Assistant Instructor (AI) och Open Water Scuba Instructor (OWSI). De flesta dykyrkesverksamma slutför hela IDC och deltar i en Instructor Examination (IE), vilket är det sista steget för att bli en PADI Open Water Scuba Instructor.


Genom att framgångsrikt endast slutföra AI-kursen resulterar i ett PADI Assistant Instructor certifikat.


Kontakta oss om du vill veta mer eller gå in på www.padi.com

Divemaster patch
Assistant instructor patch